makkelijk, snel, superlékker | niemand zal proeven dat het glutenvrij is | werkt altijd | in een handomdraai is de cake klaar | hoog verslavingsgehalte! | zie ... nu al wil ik er eerst eentje gaan maken ..
Wat is het geheim? Het geheim was niet zo groot omdat oma meelsoorten van de molen gebruikte. Dat kost meer, maar dan heb je ook veel meer elasticiteit en draagvermogen in je beslag en kan er veel meer vulling in zonder dat het 'door de taart' of cake zakt.
Voor glutenvrij gebruiken we: - boekweit, rijstebloem, aardappel, tapioca, mais - verandering van de 'traditionele' maalgraad - vermindering van de 'standaard' suikerhoeveelheid
Inclusief de bakvorm en je maakt twee cakes uit 1 blikje en het RUIKT en Smaakt !!
Als je er dan ook nog vanillesaus of vers geklopte slagroom bij doet .... kun je mij er voor wakker maken!
ingrediënten meel van: rijst, tapioca, aardappel, boekwijt en mais, suiker, rijsmiddel: mono-calciumfosfaat, natrium-bicarbonaat), verdikkingsmiddel: xantaangum, zout, vanille